Шоколадно-марципановий бісквіт , просочений лікером Амаретто , прошарок ганаш на основі темного бельгійського шоколаду та малиновим конфі
Білкові коржі з фундуком та кремом Шарлотт
Бісквіт на основі апельсиново-морквяного фрешу, заварний крем
Шоколадний бісквіт з вишнею та чиз-кремом
Чорничний конфітюр, свіжа лохина та мус з натуральної чорниці, йогурту та білого бельгійського шоколаду, з прошарками ніжного бісквіту
Горіховий крамбл (хрусткі коржі з фундуком); солона карамель; банановий бісквіт; банан, фламбований чорним ромом - під карамельним мусом (бананова начинка)
Класичний медовик з масляно-сметанним кремом та вареним згущеним молоком. У йогуртовому мусі.
Шоколадний бісквіт, сирно-шоколадний крем з чорною смородиною, грушеве компоте, вершково-ванільний мус
Невагомий бісквіт, просочений кокосовим молоком, прошарок кремю маракуї та кокосу, желе з маракуї та манго. Зверху кокосовий мус та меренга
Бісквіт просочений полуничним фрешом, свіжа полуниця ,крем на основі сира маскарпоне ззгущеним молоком . * торт готується за попереднім замовленням за 3-5 днів до потрібної дати
Тістечка "Шу" (заварний крем) на основі з пісочно-заварного тіста з лимонним курдом та вершково-заварним кремом.
Вологий кавовий бісквіт, прошарок кремю та ганаш із молочного і чорного бельгійського шоколаду з додаванням лікеру бейліс, зверху кавовий мус.
Лісткове тісто виготовлене власноруч , на основі вершкового масла , фірмовий заварний крем